Romana našla novog dečka!

Izgleda da je Romana Panić imala baš loše iskustvo kada je medijima predstavila svog bivšeg dečka Fotosa Pitađisa.

Pa od tada svoje momke krije kao zmija noge.

Međutim, Panićeva je uhvaćena s novim dečkom koji je, reklo bi se po slikama, mlađi od nje. Ekipa emisije „Paparaco lov“ je pratila Romanu ceo dan i konačno u toku večeri snimila pevačicu kako se nalazi sa svojim izabranikom u kasnim večernjim satima.

Zgodna Bosanka je tog dana uslikana kako s tamnoputim zalizanim muškarcem, koji je dosta mlađi od nje, ulazi u svoja kola, ali njemu daje ključeve da pilotira njenom mašinom. Prvo su otišli u restoran „Šeher“ i uživali u romantičnoj večeri. Nakon toga, novopečeni par se uputio u vilu „Jelena“, gde je Romana ugovarala poslednje pripreme za promociju koju je dan kasnije održala.

Da između Romane i pomenutog mladog gospodina postoji nešto više od prijateljstva, najbolje svedoče ove fotografije, na kojima se par drži za ruke, a osmesi ne silaze s njihovih lica. Kako se zove i čime se bavi pevačicin novi pratilac, još uvek nije poznato, ali elegantno odelo odaje utisak da ima stila i da se u potpunosti uklapa u njen standardni tip muškarca.

Kako bismo saznali još neki detalj o njenom novom izabraniku, pozvali smo Panićevu, koja nije bila raspoložena da otkrije ko je momak koji je bio s njom.

– Nemam šta da komentarišem. Taj snimak ne potvrđuje da je to moj dečko. To može da bude i moj prijatelj ili vozač. Meni je sada bitna samo promocija mog albuma i nastupi koje imam – rekla je Romana za „Alo!“.

Nije nas ubedila, ali svakako sve čestitke na izboru „vodiča“!

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romana Panić ima novog dečka, Italijana?!

Leontina našla novog dečka!

Nikolina Pišek već našla novog dečka


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Romana našla novog dečka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump