Seka Aleksić vozila 203 na sat!

Još jedna zvezda se našla u policiji – Seka Aleksić je juče privedena!

Naime, folk divu su zastavili na autoputu Beograd-Novi Sad zato što je vozila svoj „mercedes“ brzinom

od čak 203 kilometara na sat!

 

Pevačica je, razume se, odmah odvedena kod sudije za prekršaje.

– Krenula je od kuće svojim „mercedesom“ u studio kod producenta Dejana Abadića da čuje neke pesme s obzirom na to da sprema novi album. Vozila je brzo, jer je kasnila, a ko zna Seku, zna i da ona ne voli da kasni, pogotovo kada se radi o poslu. Vozila je 203 kilometara na sat i u jednom momentu je zaustavila policija. Otišla je u stanicu i istog trenutka platila kaznu. Bila je besna malo na sebe, ali verujem da će od sada voditi računa. Ona je platila kaznu i nastavila put studija – priča za naš list izvor blizak folkerki.

U želji da čujemo Sekin komentar, kontaktirali smo sa njenom PR službom, koja nam je potvrdila da je pevačica bila u policijskoj stanici.

– Žureći u tonski studio, Seka jeste vozila 203 na sat i zbog toga je i otišla u policijsku stanicu i platila kaznu. To je još jedan od dokaza da za takve stvari zvezde nemaju drugačiji tretman od običnog naroda – rekli su iz Sekine PR službe.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka sada vozi po propisima!

Seka Aleksić u prirodnom okruženju!!!

Seka nabavila psa iako nije znala koje je rase!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seka Aleksić vozila 203 na sat!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump