Skinula se Milena Ćeranić!

Pevačica Milena Ćeranić slikala se za naslovnu stranu muškog magazina „Maksim“, a jedini uslov koji je postavila, prema njenim rečima.

Bio je da na fotografijama ne bude

previše obnažena. „Iskreno, nije mi padalo na pamet da se slikam, ali su me ljudi zvali. Ja sam im postavila neke uslove. Nisam želela da se slikam naga ili da fotografije deluju vulgarno“, priča Ćeranićeva.

Ona je ovih dana zauzeta oko snimanja emisije „Šou snova“, u kojoj se našla u superfinalu, ali je stigla da nam na pitanje da li je snimanje prošlo onako kako je zamislila, odgovori: „Pre fotografisanja sam sa uredništvom postigla dogovor oko svih detalja. Morala sam da znam šta tačno od mene žele. Oko svega smo se dogovorili, pa samo snimanje nije trajalo dugo. Možda dva do tri sata. Nekoliko puta sam se presvukla, onda šminkanje, fotografisanje i sve je bilo gotovo.“

Milena, koja važi za veoma smelu pevačicu na našoj estradi, kaže da je privatno veoma stidljiva i da zbog toga nikada ne bi pristala da se slika bez odeće. „Ne postoji magazin niti novac za koji bih se ja slikala gola. Suviše sam stidljiva, iako ne delujem tako, i ne želim da otkrivam sebe svima“, kaže pevačica.

Kada je reč o fotografisanju za „Plejboj“, Milena kaže da ni tu ne bi popustila. „Za ‘Plejboj’ bih se slikala jedino ako pristanu na moje uslove. Verovatno me zbog toga još nisu ni zvali… znaju da se ne bih slikala gola“, priča Milena.

I na kraju, svoj čvrsti stav kada je reč o nagim fotografijama, pevačica kaže da nikada neće promeniti. „Nemam komplekse i dopada mi se moje telo, ali neke stvari moraju da ostanu intimne“, objasnila je Milena.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena Ćeranić ostavila oženjenog dečka!

Milena: Nemanja ostaje Ćeranić!

Napadnuta Milena Ćeranić!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Skinula se Milena Ćeranić!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump