Turbofolk posvađao Tijanu i Tamaru!

Tijana Dapčević i Tamara Todevska nedavno su imale verbalni obračun pred TV kamerama, a posvađao ih je turbofolk!

Naime, 35-godišnja Tijana i njena deset

godina mlađa sestra zajedno su gostovale u jednoj zabavnoj emisiji u Makedoniji, a raspravu je, kako piše portal „vesti“, započela Tamara, koja se obrušila na folkere:

– Stalno gostuju Šaban Šaulić, Aca Lukas, Seka Aleksić… Ovaj, onaj, to je strašno. Ne mogu da svarim tu muziku – požalila se Tamara i izazvala sestrin odgovor:

– U šou-biznisu ima mesta za sve – i za one koji ne znaju da pevaju i za one koji znaju da pevaju. Nema narodnjaci, zabavnjaci, ima samo dobre i loše muzike. Hoćeš da mi kažeš da poslednji album Lepe Brene nije dobar? Tamara, šta uveče naručuješ u kafani da ti sviraju? Haus?

– Pesme koje ja naručujem nisu turbofolk. Hoću da kažem da u jednom mesecu u Skoplju ima pet koncerata sa takvim pevačima – nije se predavala Tamara.

– U čemu je tvoj problem, Tamara? – upitala je Dapčevićeva.

– U tome što samo to nude publici – ustvrdila je Todevska.

– To je greh ako stvarno tako misliš. Publika je kriva jer ona hoće to da sluša. Ono što žele to im se servira, to ti je zemlja seljaka na brdovitom Balkanu – reče Tijana.

– To je zbog takvih kao što si ti, koji podržavaju šund muziku! – nije se dala Tamara, pa joj je starija sestra odbrusila:

– Ja podržavam?! Ne podržavam, nego bi ti svoj stav trebalo da nosiš kući. Znaš li koliko si ljudi sada uvredila tvojom izjavom? – retorskim pitanjem duel je okončala Tijana, koja je ovim povodom za „Vesti“ rekla da je sestrinska svađa već izglađena:

– Po izlasku iz studija odmah smo zakopale ratnu sekiru i posavetovala sam je da ubuduće takve komentare zadrži za kuću, a ne za javne nastupe i emisije. Kao dosta starija sestra, imam potrebu da je savetujem, da joj objašnjavam i nekako je usmerim na pravi put, što mi je, moram priznati, do sada polazilo za rukom, jer me uglavnom posluša – rekla je za Tijana Dapčević.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kristalna kada za Tamaru!

Tamara Todevska demantovala vest o veridbi

Farma: Nemanja se posvađao sa Vladom /video/


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Turbofolk posvađao Tijanu i Tamaru!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump