Ulazak u „Farmu“ ima svoju cenu!

Iako je nekima učestvovanje u „Farmi“ došlo glave, pojedine zvezde rijalitija ipak ne isključuju mogućnost da se na proleće ponovo usele u kuću.

U Lisoviću, naravno,

uz odgovarajuću nadoknadu!

 

– Zašto bi čovek ponovo stajao u fekalijama u kojima je već bio?! To mi nije jasno. Međutim, sve ima svoju cenu, tako da od količine zlatnih poluga zavisi i to da li bih ponovo ušao. Ja bih voleo da uđe idejni tvorac „Farme“ jer bez njega to nema smisla – rekao je Ivan Fece Firči povodom mogućnosti da učestvuje u „Farmi ol stars“, dok je Milena Ćeranić za naš list izjavila:

– Nikad ne reci nikad! Ako me pozovu, a ja budem raspoložena za tako nešto, onda možda i uđem. Sada sam svoj čovek i niko ne odlučuje umesto mene, tako da je odluka na meni! Sada niko ne može tamo da me pošalje, pa da se pokaje, već sam sama svoj gazda. Videćemo…

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski ne zna da li bi se vratio na imanje u Lisoviću, ali sve zavisi od ekipe koja se tamo nalazi.

-Ja imam lepo iskustvo iz rijalitija. Lepo sam se zabavljao, a i lepo zaradio. Nikad se ne zna – rekao je Boki 13, dok je Zorana Pavić „naručila“ partnera za „Farmu“.

– Rado bih ušla sa Melom Gibsonom. Čovek ima sopstvenu farmu i njegovo iskustvo bi mi bilo dragoceno – kroz osmeh nam je rekla Zorana.

Dragan Marinković je nekoliko puta ulazio u rijaliti programe i uvek je bio na korak od pobede, mađutim, on ni sada ne bi rekao „nikada“.

– Ne verujem da bih ušao jer prosto ne želim opet takvu priču. Ali ne znam, nikad ne reci nikad! – odgovorio je Maca.

– Ja sam tamo razradila teren. Naravno da bih ušla uz određene uslove. Ma ja sam tamo visokokvalifikovani igrač – prokomentarisala je Vesna Vukelić Vendi.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stanković ulazi u „Farmu“!

Ekremova žena ulazi na „Farmu“ ?!

Vendi napustila Farmu i otišla na klistiranje


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ulazak u „Farmu“ ima svoju cenu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump