Vendi se zbog Cece tukla na pijaci!

Sve loše što je prethodnih nedelja izrekla na račun Cece Ražnatović, pevačici Vesni Vukelić Vendi obilo se o glavu.

Pre dva dana na pijaci na Banjici! I to bukvalno! Naime,

bivša učesnica „Farme“ se upustila u tuču s prodavačicom jaja, vatrenom obožavateljkom folk zvezde koja je trenutno u kućnom zatvoru.

 

U čerupanje i pesničenje između pevačice i prodavačice umešali su se i radnici sa okolnih tezgi, a slučajni prolaznici su ovaj nesvakidašnji momenat zabeležili mobilnim telefonima, pa se snimak tuče sa pijace pojavio na „jutjubu“ u toku jučerašnjeg dana! Ko je izazvao tuču, nije poznato. Naime, prodavačica tvrdi da je sve počelo nakon što ju je Vendi danima provocirala, dok pevačica tvrdi da su uloge bila obrnute, te da je ona tek nakon što je prebila Draganu saznala da je ona Cecina drugarica:

– Ja sam tek nakon što sam prebila tu besnu ženu na pijaci saznala da je to individua koja nosi jaja Ceci Ražnatović na kućnu adresu i da ju je ona u stvari i postavila tu da iritira. Ta Dragana inače priča kako će raditi u policiji. Ona i Ceca su koleginice jer su obe završile stočarstvo u srednjoj školi i ja upozoravam sve lepe koleginice da zaobilaze te punktove na pijaci na Banjici jer tu stoji N. N. lice koje reži i vreba na koga će da laje. Znači, one kolege koje su lepe, koje nisu kleptomani i koji su pošteni neka znaju da je svuda na pijaci postavila svoje ljude!- kaže popularna „Vendeta“, koja optužuje folk zvezdu da i dok je u kućnom zatvoru ima ljude koji govore u njeno ime.

– Ceca svuda ima svoje kolege i rođake koji pričaju umesto nje, što možete i u medijima da vidite jer ona Aleksandra Janković i Saša Vidić to rade svakodnevno. Ja imam milion fanova na pijaci i oni su spasli tu prodavačicu od linča jajima koji sam htela da izvršim. Naravno da sam morala da reagujem i prebijem je. Otvorila sam joj lobanju, a zatvorila usta. Polupala sam joj sva jaja koja je imala i njenu glavu gurnula u kajganu koja se od njih napravila – objasnila je Vendi za „Alo!“.

Izgleda da je domaća estrada na dobrom putu da postane kokošinjac!

 

Prodavačica: Polomila sam joj naočare!

Iskaz Dragane Blagojević malo je drugačiji od Vesninog:

– Ovog puta odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva „majmunice“. Toga dana, Vendi mi je u prolazu ponovo nešto dobacila, s jedne od tezgi ugrabila jaja i počela da me gađa. Uspela sam da ih izbegnem. Onda sam joj prišla i opalila joj dva šamara. Počele smo da se tučemo i jedna drugoj da čupamo kosu. Tada je napala još jednu ženu za susednom tezgom i udarila je po glavi. Otišla je tek kad sam joj polomila naočare – izjavila je prodavačica za „Večernje novosti“.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Igbala ulazi na „Farmu“ zbog Vendi!

Farma: Jelenu izvređali seljaci na pijaci!

Boki 13 pomirio Vendi i Zlatu /video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vendi se zbog Cece tukla na pijaci!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump