Voleo bih da mi Tadić dođe na koncert!

Pred rođendanske koncerte, zakazane za 9. i 10. decembar u Centru „Sava“, Miroslav Ilić otvorio je dušu za „Alo!“.

Legenda folk muzike, koja obeležava 40 godina karijere, govori

o muzici, ali i o politici, koja je u razgovorima sa njim neizbežna, s obzirom na to da je njegov zet ministar odbrane Dragan Šutanovac, dok je njegov kum Boris Tadić više puta viđen na nastupima „slavuja iz Mrčajevaca“. Da li ćemo i ove godine gledati predsednika države kako uživa uz „Polomiću čaše od kristala“, „Devojku iz grada“ i druge hitove Miroslava Ilića?

– Ne očekujem Borisa Tadića na svojim koncertima. Bio je dva puta, u Centru „Sava“ i u „Beogradskoj areni“, kada sam slavio 35 godina karijere. Naravno da bi mi bilo drago da dođe, ali nije on prvi predsednik koji je dolazio na moje koncerte. U svakom slučaju bi me obradovalo ako bi mogao da dođe – iskren je Ilić, na čije će koncerte doći svih 10 članova njegove uže porodice i doneti poklone koji, kako on kaže, nisu skupoceni, ali su za njega dragoceni.

– Članovi moje porodice mi za rođendan ne kupuju ništa spektakularno niti skupo. Uvek je to neka fina sportska košulja, džemeper ili nešto slično. Ništa zlatno ili neka „ludila“. Moja ćera zna šta njen tata voli – ističe Miroslav, koji je otkrio da ceni Novaka Đokovića.

– Ja sam Novakov veliki fan, a to što on voli nekoliko mojih pesama mi izuzetno prija. On je izuzetno fin i dobar momak, osim što je svetska sportska veličina, i zato ga vole ljudi širom sveta – iskren je legendarni pevač, koji nam je otkrio i šta savetuje svom zetu.

– Dragan mi je zet već 11 godina. Kao i svaki mlad čovek, ambiciozan je, želi da postigne sve što pre. Savetovao sam mu da se pre svega edukuje što je moguće više. U trenutku kada sam shvatio, što mi, iskreno govoreći, baš nije bilo pravo, da ga intersuju vojska, policija i bezbednost u širem smislu, moja preporuka bila je da se za svaku funkciju edukuje pre nego što je prihvati. I te optužbe da je pion inostranih političara… Šta sad? Ako je bankar završio bankarstvo u inostranstvu, to je onda super, ali ako je političar studirao na stranom univerzitetu, on je onda sumnjiv. To kod mene ne prolazi – izričit je Miroslav Ilić, baš kao i u nameri da ne pokušava da obara rekorde koncertima u „Beogradskoj areni“.

– Nemam razloga da sad punim više „Arena“, bio sam prvi u punjenju jedne. Pravljenje velikih koncerata u „Areni“ je postala praksa. Kada sam ja pravio koncert u „Areni“, svi su misli da neću uspeti, a kada sam uspeo da je prvi napunim, više nemam želju da jurim za većim rezultatima – ističe legenda narodne muzike.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miroslav Ilić proslavio 59. rođendan na sceni

Hrvatice „odlepile“ za predsednikom Tadićem!

Tadić na kafi sa Čolom


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Voleo bih da mi Tadić dođe na koncert!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump