Željko klečao pred Jovanom!

Naime, Lane je u četvrtak uveče pred punim klubom kleknuo pred svoju dragu i otpevao joj njenu pesmu „Ljubavi“.

Nije samo Jankovićeva imala

osmeh „oko glave“ kada je njen verenik pevušio samo za njene uši, već i svi pristutni u „Sinemi“.

Voditeljki su se caklile oči u trenutku kada je Željko stajao ispred njenog stola i pred svima joj govorio koliko je voli, a i ona se verovatno na trenutak setila Lanetovog klečanja prilikom izgovaranja „da“. Sve to posmatrale su sa osmehom i Jovanine prijateljice, među kojima su bile i Marija Tarlać i Ivana Mišković, i uz vrisak pratile svaki Joksimovićev pokret.

Zanimljivo je da ovaj par nikada nije u javnosti baš toliko eksponirao svoju ljubav, osim samog zajedničkog dolaska na pojedine događaje, ali u poslednje vreme im, izgleda, odgovara da svi vide snagu njihovih emocija. Od iznenadnog raskida u martu i onda još bržeg pomirenja, verenički par kao da je procvetao, pa su tako zaboravili Jovaninu, kako se spekulisalo u medijima, navodnu avanturu sa košarkašem Aleksandrom Đorđevićem. Podsećanja radi, Željko je Jovanu zaprosio u februaru, a voditeljka je tada izjavila da je sve bilo jako romantično, dok detalje nije htela da otkriva. Skupoceni prsten bio je skinut sa njene ruke samo meseca dana kasnije zbog prekida veze, ali Jovana ga sada opet ponosno šeta.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko i Jovana na ćevapima sa Karićima!!!

Željko Joksimović smršao pred „Evrosong“

Željko i Jovana se venčali i u Srbiji!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Željko klečao pred Jovanom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump