Adrijana Lima na izložbi luksuznih satova

Lepota otvara sva vrata! Brazilska manekenka Adrijana Lima (30), supruga našeg košarkaša Marka Jarića.

Boravila je u utorak u Ženevi na promociji nove linije luksuznih

satova IWC, gde je upoznala čuvenog pevača Brajana Ferija (66), bivšeg frontmena benda „Roksi mjuzik“.

 

Zanosna Lima, kose vezane u rep, pozirala je s Ferijem u beloj kratkoj haljini s izrezima na ramenima i usnama namazanim jarkocrvenom bojom. Na drugoj strani, Feri je ponosno zagrlio našu snajku. On je nosio teget odelo, kravatu i neboplavu košulju. Lima je u Švajcarsku došla bez Marka, koji je verovatno ostao kući da čuva njihovu ćerkicu Valentinu. Podsećamo, Brajan Feri se nedavno oženio drugi put. Njegova izabranica je Amanda Šepard, koja je čak 36 godina mlađa od njega (baš kao i Lima) i koja se ranije viđala s njegovim sinom. Njih dvoje su bili u vezi pre pet godina, a pevač kaže da to što se smuvao s bivšom devojkom svoga sina nije uticalo na njihov odnos.

Poznato je da Feri voli mlađe devojke, što svakako može da zabrine našeg Marka. Na sajmu je Lima pozirala i s drugim poznatim ličnostima, među kojima je i glumac Juan Mekgregor, koji jedva da je uspevao da odvoji pogled sa dugonoge Brazilke. Limi je društvo pravila i Eva Hercigova, starija koleginica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adrijana Lima i Marko Jarić očekuju drugo dete

Marko Jarić i Adrijana Lima se razvode?

Lima znojava i bez šminke!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Adrijana Lima na izložbi luksuznih satova”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump