Anđa zna kako ljube Srbi!

Slavna američka glumica Anđelina Žoli, koja je u svom rediteljskom prvencu „U zemlji krvi i meda“ ocrnila Srbe.

I proglasila ih masovnim ubicama i silovateljima, krajem

devedesetih je bila u vezi s M. R. (39) iz Beograda.

 

Žolijeva i Miša sa Zvezdare, kako su ovog zgodnog mladića zvale Beograđanke, čak su i živeli zajedno nekoliko meseci, sve dok je on nije ostavio. Posle njihovog rastanka, glumica se udala za holivudsku zvezdu Bilija Boba Torntona.

Kako saznaje „Alo!“, Miša je iz Beograda otišao odmah pošto je 1991. godine završio srednju školu. Zaposlio se kod svog starijeg brata koji je već bio u SAD i bavio se organizacijom glamuroznih žurki za poznate u Holivudu. Na jednoj od tih žurki, zgodni Beograđanin je zapao za oko glumici koja je u to vreme i započela vrtoglavi uspon u svojoj glumačkoj karijeri. Anđelina je u to vreme bila pred razvodom sa svojim prvim suprugom, britanskim glumcem Džonijem Lijem Milerom, s kojim se venčala 1996. godine. Anđina veza sa Mišom je bila vrlo burna i trajala je nekoliko meseci da bi bila završena negde u vreme NATO bombardovanja Srbije u proleće 1999. godine. Posle Miše, Anđelina je utehu potražila u naručju Torntona, da bi se tri godine kasnije i s njim rastala i pored zakletvi na večnu ljubav. Kao što je poznato, skrasila se pored Breda Pita, koji se zbog nje razveo od glumice Dženifer Aniston.

U izjavama o svom filmu posvećenom ratnoj ljubavi Srbina i Bošnjakinje, žrtve ratnog zločina, Anđelina je uvek naglašavala da joj je najvažnije kako će njen film biti prihvaćen u Srbiji. Dok čekamo premijeru filma u srpskim bioskopima, najavljenu za kraj februara, ostaje samo da se zapitamo da li bi slika o zlim Srbima bila drugačija da je veza s Mišom potrajala. I pored svih nastojanja, nismo mogli stupiti u kontakt s bivšim izabranikom Anđelininog srca, a prema informacijama njegovih bivših školskih drugova iz Beograda, on se još nalazi u Holivudu i otuda im se odavno nije javljao.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđa izvisila za „globus“!

Anđa obletela Kaliforniju!

Anđelini oduzimaju dete?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Anđa zna kako ljube Srbi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump