Andrej kao Ejmi!

Niko nema što Srbin imade!

Andrej Pejić (20), maneken rođen u Tuzli, ponovo je bio zvezda na reviji čuvenog kreatora Žan-Pola Gotjea tokom nedelje mode

u Parizu. Upravo je Gotje na istoj manifestaciji prošle godine otkrio Andreja i od tada počinje njegov vrtoglavi uspon u modnoj industriji.

 

 

Andrej je sa porodicom zbog rata u BiH prešao u Srbiju 90-ih godina odakle se preselio u Australiju. Gotje se u svetskoj prestonici mode ovog puta predstavio kolekcijom inspirisanom Ejmi Vajnhaus, popularnom britanskom pevačicom koja je preminula u julu prošle godine u 27. godini. Manekenke su na pistu izlazile noseći neizostavnu cigaretu, dok su im frizure bile kao što je bila i Ejmina. U pozadini su svirale njene pesme, a modeli su uglavnom bili ekstravagantni, baš poput pevačice. Ejmi je sarađivala sa čuvenom britanskom kućom „Fred Peri“, zbog čega je Gotje dizajnirao usku belu haljinu koja je na grudima imala stilizovani prepoznatljivi venac.

Andrej je na pisti nosio šarenu usku i kratku haljinu, uz sandale sa platformom i kaiševima. Imao je ogrlicu, narukvice i minđuše boje zlata. On je baš kao i prošle godine bio jedini muškarac na ženskoj reviji.

„Ništa, i mislim ništa ne može da pobedi modu“, napisao je Andrej na svom „tviter“ profilu.

Od kada je preminula, album „Back to Black“ Ejmi Vajnhas postao je najprodavaniji album u 21. veku u Velikoj Britaniji.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Soraja kao Ejmi!

Andrej napravio dil sa Gotjeom?

Andrej ugostio majku i baku!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Andrej kao Ejmi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump