Bojana: Vlada i ja smo braku dali još jednu šansu!

Supruga poznatog golmana Vladimira Stojkovića Bojana je odlučila da javnosti prizna da su informacije o njihovom razvodu bile istinite.

Ali da su, ipak, uspeli

da izglade sve probleme koje su imali.

 

Naime, manekenka je ispričala kako su ona i Stojke zbog sina Lava odlučili da njihovom braku daju još jednu šansu.

– Naša veza bila je savršena dok se nismo preselili u Beograd. Kada je Vladimir potpisao za „Partizan“, sve se promenilo. Polako ali sigurno se između nas stvarao sve veći jaz, a probleme smo gurali pod tepih kako bismo izbegli potencijalne sukobe. Vremenom smo došli do situacije koja je bila gotovo bezizlazna, a kraj prošle godine bio je najkritičniji – rekla je za „Svet“ Bojana Stojković, koja ipak ne želi da se razvede.

– Kada smo hladne glave porazgovarali o svemu, shvatili smo da ni on ni ja nismo uradili ništa što bi trebalo da se okonča razvodom. Najviše zbog sina Lava odlučili smo da počnemo iz početka i našem braku damo još jednu šansu – izjavila je Stojkovićeva i prokomentarisala navodnu preljubu svog supruga.

– Nemam dokaze da me je suprug varao, a gde nema tela, nema ni ubistva. Na kraju krajeva, preljuba nije glavna stvar koja bračnim partnerima može da se desi – završila je Bojana za magazin „Svet“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Bojana i Vladimir Stojković!

Bojana i Vlada pomirili se pred Bogom!

Bojana Stojković propevala!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bojana: Vlada i ja smo braku dali još jednu šansu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump