Ceca dobila medu!!!

Pevačica Svetlana – Ceca Ražnatović (38) dobila je juče na poklon medveda od svog vernog fana!

Doduše, ne pravog, već plišanog, a poklon joj je uručen pred početak suđenja

u beogradskoj Palati pravde.

 

Ona je sa zetom, fudbalerom Predragom Ocokoljićem, optužena da je pretila direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću. Ocokoljić nije juče došao zbog bolesti, pa je suđenje odloženo za 23. mart. Vidno raspoložena, obučena u crno, Ceca je u sud došla u pratnji obezbeđenja i advokata. Dok je stajala ispred sudnice, prišao joj je niži crni momak i pružio joj plišanu igračku.

– Ovo je za tebe. Tvoj sam fan otkad znam za sebe. Znaj da te puno volim. Samo hrabro – jedva čujno joj se obratio obožavalac, a onda je zamolio da se slika s njim. Verni fan je do početka suđenja stajao sve vreme u Cecinoj blizini i smeškao joj se, a pogled mu je bio prikovam samo na nju.

– Njen sam veliki fan. Podržavam je u svemu, pa i ovde – kratko je rekao okupljenim novinarima crni momak s tetovažom na desnoj strani vrata koji je i na prošlom pretresu Ceci poklonio čestitiku za Novu godinu. Pre ulaska u sudnicu, optužena pevačica skinula je s lica crne naočare, a zatim je ušla i sela na optuženičku klupu.

– Svetlana, gde ćete biti od 22. februara kada vam ističe kućni pritvor – upitala je sudija pevačicu.

– Izvinite, nisam vas dobro čula – rekla je pevačica dok se podizala s optuženičke klupe i zamolila sudiju da ponovi pitanje.

– Biću u Beogradu na istoj adresi, gde i sada, u Ljutice Bogdana broj 2 – odgovorila je Ceca dok je desnom rukom navlačila pantalone. Po izlasku iz sudnice malo je stajala i razgovarala sa svojim braniocima, a zatim je od telohranitelja zatražila da joj vrati plišanog medu. Pre ulaska u džip koji je bio parkiran ispred Višeg suda, Cecu je još jednom zaustavio njen fan.

– Molim za jedan autogram – povikao je momak folkerki.

Uz osmeh na licu, Ceca mu je dala autogram prislanjajući papir na njegova leđa. U džipu je i medvedića vezala sigurnosnim pojasem, osmehnula se novinarima i snimateljima i otišla kući.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca dobila američku vizu!

Ceca za Novaka dobila prsten od Cveleta!

Ceca dobila šar-peja!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Ceca dobila medu!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump