Ceca posle zatvora kreće na turneju!

Dok odbrojava poslednjih mesec dana u kućnom zatvoru, Svetlana – Ceca Ražnatović priprema turneju.

Kojom će pokušati da se vrati na tron domaće estradne

scene.

 

Naime, Aleksandar Milić Mili, koji je radio na Cecinom poslednjem albumu, oglasio se preko svog „fejsbuk“ profila i najavio pevačicin veliki povratak. Mili trenutno priprema dve nove pesme, ali paralelno radi i na turneji koja Cecu čeka odmah nakon izlaska iz kućnog pritvora. Tako će popularna pevačica, na radost svih obožavalaca, već u martu stati pred mikrofon i otpevati svoje stare, ali i nove pesme.

– Pripremam dve nove pesme za Cecu i specijalno izdanje, a paralelno pripremam Cecin koncert i turneju, koja počinje u martu. Zanimljivo je i to da smo Ceca i ja odlučili da sviramo dosta pesama koje do sada nismo stavljali na repertoar, tako da će ova turneja biti nova i drugačija, sa mnogo energije i novih pesama – napisao je Mili na svom „fejsbuk“ profilu. U želji da saznamo nešto više o samoj turneji, ali i o pesmama, kontaktirali smo sa Milijem, koji je bio prilično tajanstven.

– Da, tačno je to što sam napisao na „fejsbuku“. Nisam bio pet meseci na „fejsbuku“, pa su se ljudi raspitivali, tako da sam napisao kakvi su planovi. U pripremi su dve nove pesme, ali će pre toga izaći novi album „Miligrama“ – kaže Mili za „Alo!“ i dodaje da će novi album „Miligram 2“ izaći u martu.

– Što se „Miligrama“ tiče, pripreme su u toku. Novi album, to je „Miligram 2“, izlazi u martu, a mi smo već od Nove godine na turneji – izjavio je Mili.

Podsećanja radi, Svetlana je u kućnom zatvoru od 22. juna, a kazna joj ističe u februaru.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca Ražnatović snimila novi album!

Britni Spirs na leto kreće na turneju

Mili: Završiću novi Cecin album pre nastupa na Ušću!


Tagovi: [ ]

2 komentara na “Ceca posle zatvora kreće na turneju!”

  • katarina
    16 februar, 2012, 19:51

    super samo napred mi smo uz tebe,volimo te i jedva cekamo da zapevas.i da ona izvestacena j.karleusa nauci od tebe da peva a ne da kresti,sa onim njenim usnama kao p…a brrrr odvratna je i na ta usta se..e za tebe i druge pevacice jadnica jadan dusko i deca kad moraju biti sa tom kr…. jedva cekamo tvoju turneju da te bodrimo i uzivamo u tv ojim pesmama,divnom glasu i tvom izgledu mi smo uz tebe i volimote.ostani uvek divna i brizna mama

  • anja
    16 februar, 2012, 19:56

    divno puno srece ceci i njenoj deci glavu gore i napred volimo te

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump