Ekrem: Vendi, ku*vo!

Ekrem Jevrić definitivno ne može da zaboravi Vesnu Vukelić Vendi, svoju ljubav iz „Farme“!

Naime, njihovi romantični momenti iz Lisovića u njegovom životu su ostali

zabeleženi kao bolne rane koje ne zarastaju ni posle godinu dana, a potvrda tome je najnovija njegova pesma pod nazivom „Vendi, ku*vo“, koju će snimiti u duetu s hiphoperom Alijem Kingom. Za svoju pesmu Ekrem i Ali King će snimiti spot, a radnja pesme oslikava devojke bez morala koje prodaju ljubav za novac, dok Vendi ipak tvrdi da Jevrić nije ozlojeđen na nju, već da neko upravlja njime.

– Drago mi je da su ta dvojica aktivni, da ne parazitiraju, mada ja u toj pesmi uočavam ozlojeđenost, ali ne kod Ekrema. On nije dovoljno inteligentan da ispolji to osećanje – tvrdi Vendi, koju smo pitali da li misli da je Igbala, Ekremova supruga, ozlojeđena.

– Čovek ne treba da bude mnogo pametan da bi shvatio ko je u Ekremovom okruženju ozlojeđen. Setite se samo njegovog ponašanja nakon završetka rijalitija, on nije osećao mržnju. Ekrem ima sve osobine psa, osim one najvažnije – lojalnosti! – ističe Vukelićeva i otkriva da Ekremu sprema kontru.

– Uskoro ću objaviti numeru „Kuvani majmun“, a vaši čitaoci neka pogode da li se odnosi na Ekrema, Alija ili na Igbalu – otkriva pevačica, koje neće biti u Ekremovom spotu.

– Nisu me angažovali, ali ja ću pozvati Alija Kinga da mi otpuši šolju – izjavila je vendi za „Alo!“.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vendi laže, Ekrem voli samo mene!

Igbala ulazi na „Farmu“ zbog Vendi!

Vendi: Ekrem me stalno zove!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ekrem: Vendi, ku*vo!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump