Fifti objavio rat Bijonse i Džej Ziju!

Primirje je prekršeno, leteće perje na hip-hop sceni u Americi! Reper Fifti Sent je isprozivao supružnike Bijonse i kolegu Džej Zija.

Njemu je dosadila velika prašina koja se

u medijima digla zbog rođenja njihove ćerke Blu Ajvi Karter, pa je srećnim roditeljima čestitao na sarkastičan način preko „tvitera“. On je, naime, postavio bizarnu fotografiju bebe na koju je „nalepio“ glavu Džej Zija.

„Svi vi malo preterujete s čestitanjima Džej Ziju i Bijonse. Blu Ajvi Karter je predivna“, napisao je Fifti Sent ispod morbidne fotke. Reper se još nadovezao na tračeve da je srećni par prodao prve fotografije bebe za milion dolara:

„To da će im neko platiti milion dolara za fotografije te bebe je čisto sranje, verujte mi“, tvrdi on.

Nakon što je shvatio da je preterao u prozivkama, u sledećem tvitu Fifti Sent je pokušao da ublaži stvar.

„Nikad ne bih napravio takvu sliku. Svi se vi malo previše igrate. Džej je sad najsrećniji u životu. Sećam se kad je rođena moja ćerka Markis, bio sam tako srećan. Želim još jedno dete jednog dana“, izjavio je reper.

Fifti Sent već nekoliko godina nije u dobrim odnosima sa Džej Zijem. On ga je prvi put isprozivao za Novu godinu 2008, kada mu je rekao da „niko nije ni znao za njega dok se nije venčao sa Bijonse“.

Bijonse je u sredu napustila bolnicu na Menhetnu sa ćerkom, koja je već postala prava zvezda. Dobila je poklone vredne više od milion dolara.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Upoznajte Ajvi, ćerku Bijonse i Džej Zija

Bijonse i Džej Zi navijači!

Bijonse poklonila Džej Ziju najbrži automobil


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Fifti objavio rat Bijonse i Džej Ziju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump