Georgiev: Boki 13 prima svakog dana!

Kolika će materijalna primanja ove godine imati stanovnici Obrenovca izgleda da zna Vlado Georgiev.

Koji im je u čestitki za Pravoslavnu novu godinu poželeo da „primaju plate kao što

Boki 13 prima svakog dana“!

 

Naime, kantautor je pevajući 13. januara na obrenovačkom trgu pred nekoliko hiljada posetilaca doslovce rekao:

– Pošto je petak 13, a meni ne treba ovakva kapa kao Bokiju, poželeću vam da primate plate ko što Boki 13 prima svakog dana! – kazao je kantautor tokom proslave Pravoslavne nove godine, a šlagvort za ovu nesvakidašnju čestitku bila je šarena kapa koju mu je neko dobacio iz publike.

Ovu Vladinu procenu Bokijevih „primanja“ pokušali smo da razjasnimo i Georgievu smo poslali poruku kako bi nam objasnio šta je želeo da kaže, no, on nas je poslao na drugu adresu, tačnije, otkrio nam je da umotvorinu nije smislio sam, već da ju je preuzeo iz emsije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“:

– Rekao sam: „Želim vam, baš kao što reče Ivan Ivanović, da primate redovno plate kao Boki“ – objasnio je Vlado za „Alo!“. Ipak, Bokiju 13 se Vladino interesovanje za njegova primanja nije dopalo, te je odlučio da mu uzvrati istom merom.

– Ko je to rekao? Vlado Georgiev? Verovatno je opet bio šlogiran od alkohola! Sećam se kada je nastupao u Skoplju, kako je padao po sceni i teturao se po bini. Trebalo je da poželi svojim fanovima da svakog dana dobijaju onoliko para koliko on popije i primi drugih stvari (smeh), tako bi bili mulitmilijarderi – izjavio je Bojan Jovanovski za „Alo!“.

Ovu njegovu izjavu Vlado nije želeo da komentariše.

– Želim vam sve najbolje i da me više ne zovete. Ne znam ni zašto sam vam uopšte odgovorio i što se uvlačim u vaše jezive i jeftine priče. To je moj komentar i na vas i na tu trandžu – odgovorio je Georgiev, očigledno besan, dok je Boki 13 ipak pokazao dobru volju.

– Ma čim on mene pominje u novogodišnjoj noći, shvatam da je jedan od mojih najvatrenijih fanova. Vlado, I love you!- kroz smeh je izjavio Jovanovski.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Georgiev se cmakao sa devojkom!

Vlado Georgiev se odmara u Budvi!

Georgiev vozio damper!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Georgiev: Boki 13 prima svakog dana!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump