Goca pocepala Nedinog zeta!

Kao što je i obećala, pevačica Neda Ukraden napravila je veliko slavlje povodom dolaska na svet svojih unuka Aleksandre i Nede.

A jedna od najveselijih gošći bila

je njena koleginica Goca Tržan!

 

Pop pevačica je na ulazu prvo pozdravila prijateljicu Nedu, a onda i svom snagom pocepala majicu novopečenom tati Peđi! Da ju je vest o rođenju Nedinih unuka bacila u sevdah, najbolje govori slika na kojoj se vidi da je za pesmu koja ju je dirnula u srce muzičarima iz „Megamiks benda“ dala jednu crvenu.

Tata Peđa je promenio nekoliko majica na kojima je bilo odštampano „Aleksandra i Neda“, a baka je kao prava domaćica na ulazu dočekala sve goste, kako rodbinu, tako i prijatelje, ali i novinare. U dobrom raspoloženju se jelo, pilo i veselilo do ranih jutanjih sati, a čak se i baka Neda latila mikrofona, čime je oduševila prisutne.

– Jako mi je drago što su svi došli i s radošću dočekali ovu vest! Fenomenalno smo se proveli i sada čekamo da naše tri lepotice dođu kući. Definitivno su ovo naši najlepši dani u životu – rekla je za „Alo!“ Ukradenova, na čijoj proslavi su bili i Saša Matić, Raka Marić i Aleksandar Kapriš. Trenutno najpoznatija baka na Balkanu više nije znala gde da stavlja cveće koje je dobijala, a i njena ćerka Jelena je, kako kažu, pretrpana poklonima koji u porodilište stižu bez prestanka.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena pocepala Žiku!

Goca oterala dečka sa promocije!

Goca Tržan ulazi u „Parove“?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Goca pocepala Nedinog zeta!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump