Jelena se fenirala pred izlazak!

Ako je u utorak, kada su dobili prinovu, bilo veselo u porodici Tomašević-Bosiljčić.

Onda je tokom jučerašnjeg dana sreća bila na vrhuncu, budući da su Ivan i Jelena svoju Ninu

nešto posle podneva izveli iz porodilišta „Narodni front“, odmah nakon što se mlada mama isfenirala i našminkala!

 

Doterana pevačica napustila je juče bolnicu sa suprugom Ivanom Bosiljčićem. Dok je ona ćutala, glumac se razdragano obratio prisutnim novinarskim ekipam.:

– Samo tiho, da ne probudimo bebu. Ljubim vas sve! Živeli! – rekao nam je nasmejani novopečeni tata i podigao ruku u znak pozdrava, smeštajući svoje dve princeze u „mercedes“.

Juče, već oko 10 časova, veliki broj fotografa i novinara okupio se ispred GAK „Narodni front“ kako bi zabeležio izlazak poznate pevačice s bebom, dok je ponosni tata Ivan nešto posle 11 časova taksijem stigao do bolnice i velikom brzinom ušao da vidi suprugu i ćerku. Malo posle njega, Ivanovi i Jelenini prijatelji i članovi porodice uneli su nosiljku za malu Ninu, ali i hranu i piće za osoblje bolnice, baš kao što nalažu srpski običaji.

Za to vreme, Bosiljčić je platio sve bolničke račune, dok su Jelenu posetili frizer i šminker kako bi je sredili za prvo javno pojavljivanje nakon samo četiri dana posle porođaja. Posle jednog sata, tokom kojeg su ih sa velikom znatiželjom u bolnici čekali svi koji su čuli da će izaći, Bosiljčići su napustili „Narodni front“ odvodeći svoju mezimicu Ninu kući, gde će konačno bake i deke imati priliku da uživaju u prinovi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivan i Jelena proslavili „DA“!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se venčali!

Ivan i Jelena zakazali svadbu za 6. septembar!!!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Jelena se fenirala pred izlazak!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump