Jovana i Željko – slika sa venčanja!

Kao što smo već pisali, Željko Joksimović i Jovana Janković venčali su se pre nekoliko dana na maldivima, i to bez svatova.

Magazin „Hello“ je otkupio ekskluzivno

pravo na fotografije, te su u novom broju mladenci izašli u 30 različitih poza, srećni, nasmejani i venčani. Ukoliko želite sa vidite ceo editorijal sa venčanja, moraćete da nabavite novi broj ovog magazina, a mi objavljujemo jednu sliku, da biste videli kako su Željko i Jovana izgledali.

 

 

Oni su prošle srede preko Istanbula otišli na Maldive, da bi se dva dana kasnije zakleli na večnu ljubav, a ostatak odmora od još oko nedelju dan proveli su kao medeni mesec. Inače, brak sklopljen na Maldivima naš zakon ne priznaje, tako da će Jovana i Željko morati u Srbiji da obave i građansko venčanje ako zaista žele da budu u pravom braku. Jovana i Željko su se nedelju uveče vratili u zemlju, ali su se krili od fotografa jer nisu bili našminkani.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko i Jovana se venčali i u Srbiji!

Željko i Jovana u Budvi!

Željko i Jovana: Ipak svadba?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Jovana i Željko – slika sa venčanja!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump