Kejt sve više liči na Anđu!

Svako ima svoju muku!

Kejt Midlton, koja je posle udaje za princa Vilijama, drugog u redu za nasleđivanje britanske krune, dobila titulu vojvotkinja od

Kembridža, i dalje svojom težinom zabrinjava prijatelje i porodicu.

 

Razlog za to je pomalo bizaran. Naime, Kejt je previše opsednuta Anđelinom Žoli, jednom od najpopularnijih holivudskih glumica. Vojvotkinja od Kembridža je navodno očarana Anđelininim izgledom i humanitarnim radom, zbog čega ne skriva da joj je glumica najveći uzor.

„Kejt obožava Anđelinu, koja je uvek elegantna i pored koje svi izgledaju kao da su u drugom planu. Njena opsednutost ide toliko daleko da je počela da oponaša Anđelinu. Prepolovila je obroke i sada ima težinu poput manekenke. Iako joj svi govore da je previše mršava, srećna je zbog svog izgleda“, rekao je izvor blizak Kejt i Vilijamu koji je želeo da ostane anoniman.

Da stvar bude neizvesnija za Bakingemsku palatu, gde kraljica Elizabeta Druga željno očekuje praunuče koje bi nasledilo njen tron, Kejt izgleda ne žuri sa rađanjem:

„Ona je i ranije govorila koliko mnogo bi želela da usvoji nekoliko dece, baš kao i Anđelina. Ona i Vilijam misle da bi to bilo veoma moderno“, dodao je anonimni izvor.

Podsećamo, glumački par Bred Pit i Anđelina Žoli, koji zvanično nisu u braku, imaju ukupno šestoro dece, od kojih troje usvojene. Ako je verovati britanskim medijima, princ Vilijam je već duže vreme zabrinut za zdravlje svoje supruge i plaši se da će i ona, poput njegove pokojne majke princeze Dajane, oboleti od bulimije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kejt izgubila bebu?!

Vojvotkinja Kejt nikad lepša!

Princ Vilijam se ženi naredne godine


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kejt sve više liči na Anđu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump