Lepotice se bore za ulogu Elizabet!

Bitka je počela! Lindsi Lohan (25) i Megan Foks (25) glavne su kandidatkinje za ulogu Elizabet Tejlor.

Legendarne hlivudske dive, koja je preminula u martu prošle godine!

 

Američka TV mreža „Lifetime“ priprema film „Elizabet i Ričard: Ljubavna priča“, koji će se fokusirati na fatalnu vezu između dvoje glumace, Elizabet Tejlor i Ričarda Bartona, koji su u dva navrata bili u braku. Producent filma je Lari Tomson. Zlobnici tvrde da je Lindsi idealna za ulogu, imajući u vidu to da je i ona zvezda tabloida zbog problema s alkoholom i drogom. Lindsi je poput Elizabet počela da glumi kao devojčica. Istina, Elizabet je bogatu karijeru završila kao uspešna glumica, dok Lindsi još nije izdržala sve kazne zbog kršenja uslovne slobode, nakon što je uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju.

Na drugoj strani, Megan Foks, koja važi za san miliona muškaraca širom sveta, ozbiljno se bacila na pripreme za ulogu. Naime, ona je nedavno snimila reklamu za „Armani“ u stilu šezdesetih godina, a reditelj spota je izjavio da crnokosa glumica neodoljivo podseća na Elizabet Tejlor zbog zapanjujuće plavih očiju i porculanske kože.

Ipak, konačnu odluku o tome koja će lepotica glumiti Elizabet Tejlor doneće izvršni producent Lari Tomson.

„Direktno sam razgovarao sa Lindsi i sa njenim predstavnicima. Ali, isto tako pregovaram i sa drugim glumicama, uključujući i Megan Foks. Vrlo ozbiljno smo prišli izboru za glavnu glumicu. To je kao da biramo kraljicu Holivuda“, rekao je producent.

Uloga Elizabet bi mogla da preokrene život Lindsi Lohan za 180 stepeni. Megan je željna velike uloge nakon što je izbačena iz serijala „Transformersi“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Elizabet imala ćerku sa stolarom?

Megan Foks odbila ulogu u filmu ’Tomb Raider 3

Elizabet Harli se razvela u tajnosti


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lepotice se bore za ulogu Elizabet!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump