Lukas i Sonja sa bebom u Tajlandu!

Kolica, nosiljka, koferi… juče su bili jedino čime je bio okupiran folker Aleksandar Vuksanović, javnosti poznatiji kao Aca Lukas!

Naime, pevač je sa

suprugom Sonjom i ćerkicom Viktorijom preko Istambula otputovao u Tajland, kako bi konačno uživao u zasluženom odmoru.

 

Iako je najavljivao odmor na Baliju, na kraju se ipak odlučio za drugi egzotični raj – ostrvo Ko Samui.

Tokom jučerašnjeg dana, mnogi koji su se našli na Aerodromu „Nikola Tesla“ pažnju su usmerili na porodicu Vuksanović, kojoj je trebalo mnogo vremena da iz svog automobila iznese prtljag koji je pored kofera podrazumevao i kolica, nosiljku i ručne torbe.

Međutim, predmet interesovanja prisutnih nije bila ni količina prtljaga, pa čak ni Aca Lukas i njegova supruga Sonja, već njihova petomesečna mezimica Viktorija, koja je bila veoma raspoložena i kojoj su svi prolaznici mahali i prilazili. I dok je Sonja bila zadužena za ćerku i ručni prtljag, Aca je vodio računa o koferima, kolicima i nosiljki. Međutim, tokom čekiranja, kada nije morao da brine o prtljagu, Lukas se rado prihvatio svoje mezimice s kojom je malo i pričao.

Nakon čekiranja, Vuksanovići su se ubrzo ukrcali u avion za Istambul, gde presedaju da bi nastavili put za Tajland, tačnije ostrvo Ko Samui. Ovo putovanje Aca je nekoliko puta najavljivao, budući da je imao mnogo posla u proteklom periodu – krajem prošle godine održao je dva koncerta u „Beogradskoj areni“, a potom i treći za doček Nove godine, te je snimio i nekoliko pesama i spotova. Zaslužio je da predahne!

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sonja i Lukas uživaju sa bebom u Tajlandu!

Lukas i Sonja se brčkaju u Turskoj!

Aca Lukas i Sonja Šašić na odmoru u Turskoj!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Lukas i Sonja sa bebom u Tajlandu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump