Milan u Beogradu, Seve u bolnici!

I dok mediji danonoćno čekaju ispred splitskog porodilišta ne bi li saznali kada će se poroditi Severina Vučković.

Njen verenik je odlučio da nakratko

ostavi svoju dragu i proslavi Srpsku novu godinu u Beogradu.

 

Naime, Milan je petak uveče viđen na dočeku Pravoslavne nove godine u restoranu „Sokače“, gde mu je na uvce pevala Dragica Radosavljević Cakana.

– Milan je s drugaricama i drugovima, koji su mahom bili u paru, Srpsku novu godinu dočekao u restoranu „Sokače“, na Dorćolu. Bili su tamo do ranih jutarnjih časova, a Milan se baš veselio, kao i svi ostali koji su bili tamo. Nije delovao zabrinuto i zamišljeno s obzirom na to da je majka njegovog nerođenog deteta u bolnici zbog manjih komlikacija tokom trudnoće. Ipak, sve vreme su bili u kontaktu putem SMS-ova – priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da Milan nije imao neke specijalne želje što se pesama tiče, ali da je najveseliji bio kada je jedna devojka uzela mikrofon i izvela nekoliko Severininih pesama.

– U jednom trenutku je Cakana dala mikrofon devojci koja jako dobro peva Severinine pesme i napravila je baš lepu atmosferu. Milanu je sigurno u tom trenutku odgovaralo da čuje neku pesmu svoje verenice s obzirom na to da u tom trenutku nije mogla da slavi Srpsku novu godinu s njim – dodaje naš izvor.

Inače, Popović nije bio raspoložen za poziranje, pa je zamolio menadžera restorana da od njega udalji našeg fotoreportera koji je bio na licu mesta.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severinin Milan doveo sina u Beograd!

Seve i Milan zaljubljeni kao tinejdžeri!

Milan i Seve kupuju kafić za milion evra?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milan u Beogradu, Seve u bolnici!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump