Pomen Arkanu bez Cece!

Svetlana Ražnatović se u poslednjem trenutku predomislila i nije se pojavila na groblju.

Iako je za naš list najavila dolazak na pomen svog supruga Željka Ražnatovića

Arkana.

 

Naime, juče oko 11 časova na Novom groblju u Beogradu obeležena je 12-godišnjica smrti Željka Ražnatovića Arkana. Mnogi su očekivali da će se pojaviti Ceca, ali nekoliko minuta pre 11 časova pristigli su pevačicini roditelji, sestra Lidija sa suprugom Predragom Ocokoljićem, Veljko Ražnatović, kao i Arkanove sestre, ali su na njegov grob došli i njegovi unuci, deca njegove ćerke Anđele. Kako „Alo!“ saznaje, Svetlana se u poslednjem trenutku predomislila, rešivši da ne dođe na groblje jer još nije spremna da se suoči sa medijima i ljudima koji su juče bili prisutni na ovom pomenu.

– Ceca je planirala da se pojavi, kao i svake godine, na grobu svog supruga i obeleži 12 godina od njegove smrti. Međutim, ona se poslednjeg trenutka predomislila, jer joj nije svejedno da posle 7 meseci izađe tek tako iz kuće i suoči se sa medijima i ljudima. Umesto nje, došla je njena porodica, roditelji, sin Veljko, sestra i zet. Veljko je upalio sveću umesto Svetlane, koja je Željkov pomen obeležila kod kuće. Njoj je i posle 12 godina jako teško kad ode na suprugov grob, a bila je svesna da će biti nemoguće izbeći medijsku pompu u tim teškim trenucima za nju – rekao je izvor blizak Ceci i otkrio da je ona na groblje poslala i buket cveća.

Oko 11.30 se na groblju pojavio i sveštenik, koji je održao opelo. Nakon toga Željkova sestra i njegov sin Veljko su rodbinu i prijatelje koji su došli na pomen poslužili kolačima i rakijom i ubrzo počeli da se razilaze.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca odnela 20 ruža Arkanu!

Povratak Cece i Cveleta sa putovanja!

Održan šestomesečni pomen Kseniji


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Pomen Arkanu bez Cece!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump