Rađen ne sluša Anu!

Izgleda da u kući Rađen ipak Nikola ima glavnu reč, a Ana samo pravo na mišljenje!

Naime, iako je pevačica Ana Kokić Rađen pre nekoliko dana na svom

„fejsbuk“ profilu napisala da vaterpolisti sugurno neće doći na RTS nakon povratka iz Holandije, Nikola je ipak, kao vrhunski sportista, dao izjavu za ovu televiziju i nije mario za stav svoje žene.

 

„Molim vas (RTS), nemojte sutra trčati da se slikate sa NAŠIM VATERPOLISTIMA kada dođu sa medaljama, nemojte ih zvati u jutarnje, popodnevne i večernje emisije, dnevnike i na ostale manifestacije! Ako već nisu (očigledno samo vama) dovoljno interesantni da biste prenosili sve njihove utakmice sa EVROPSKOG PRVENSTVA (alo, EVROPSKOG!), onda ne znam što bi vam bili isto toliko interesantni u vašim dosadnim emisijama! A ja vam garantujem da vam jedan od njih SIGURNO neće doći nakon povratka iz Holandije!“, izjasnila se pevačica na društvenoj mreži.

Vaterpolista se očito nije složio sa stavom svoje drage, pa smo pozvali Kokićevu kako bi nam prokometarisala to što je Nikola nije poslušao.

– Niste lepo pročitali šta sam napisala. U svakom slučaju, rekla sam šta sam imala, dalje ne bih ništa komentarisala – izjavila je Ana za naš list.

Možda nismo lepo pročitali, ali smo odlično razumeli!

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana i Nikola Rađen se vole preko „tvitera“!

Nikola iznenadio Anu dolaskom u Beograd!

Ana Kokić i Nikola Rađen kupili stan!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Rađen ne sluša Anu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump