Seka: Izvinjavam se što sam lepa!

Biti javna ličnost, a pojaviti se u javnosti bez šminke, gotovo je nedopustivo.

Ali proteklih dana poznata pevačica Svetlana Aleksić-Piljikić se ne samo pojavila, već i

svojevoljno fotografisala u trenucima kada na licu nije imala ni trunku mejkapa i sliku je objavila na „fejsbuku“, zbog čega su je pojedinci žestoko kritikovali.

 

Međutim, iako su u njenu odbranu stali brojni fanovi, koji su je bodrili i delili joj komplimente za „natural look“, Seka se ipak osetila prozvanom i na svom „fejsbuk“ profilu odlučila da odgovori svima koji su negativno komentarisali njen prirodni izgled.

– Izvinjavam se što sam prirodno lepa. Izvinjavam se što ne moram da nosim šminku i kada pođem u supermarket. Izvinjavam se što ne koristim maske kako bih bila lepa. Izvinjavam se što ne podnosim šminku. Izvinjavam se što me zabole šta misle nebitni ljudi. Izvinjavam se što me bog stvorio lepu. Izvinjavam se što sam lepa i bez tri kilograma pudera. Izvinjavam se što ne moram da se šminkam pre nego što stavim bilo koju fotku na „fejsbuk“. Izvinjavam se još jednom što sam lepa – odbrusila je Seka kritičarima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bora: Izvinjavam se Slovencima što sam ih nazvao konjušarima!

Seka: Sa 14 sam shvatila da sam seksepilna!

Seka nabavila psa iako nije znala koje je rase!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seka: Izvinjavam se što sam lepa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump