Stojkovići na planini spasavaju brak!

Vladimir i Bojana Stojković, najintrigantniji domaći par proteklih nekoliko meseci, odlučili su da svom braku pruže još jednu šansu.

Pa su sa sinom Lavom otišli na

Zlatibor.

 

Naime, posle napisa da se razvode, da Vladimir ima devojku zbog koje ostavlja Bojanu i da se njegova supruga viđa sa Vladom Mandićem, odlučili su da pobegnu od medija.

– Vladimir će uskoro otići na pripreme u Dubai sa Partizanom, a dok ne otputuje, rešio je da stavi tačku na priče o razvodu i tome kako ga supruga vara sa Mandićem. Da bi se posvetili svom braku, kao i detetu, Stojkovići su otišli na Zlatibor. Da je među njima sada sve kako treba govore i fotografije koje je Bojana okačila na svoj „fejsbuk“ profil – rekao je za naš list izvor blizak popularnom paru.

Kao što možemo da vidimo na slikama, gospođa Stojković se odlično provodi. Osim što uživa u šetnjama sa suprugom i sinom Lavom, Bojana se opušta i u kafani, a sudeći po slikama, manekenka se opušta uz vino i rakiju. I dok se ona odmara uz aperitiv, njen suprug sa drugom brine o malom Lavu jer, kako je naveo naš izvor, zbog priprema za novu fudbalsku sezonu golman će biti odsutan i neće moći da bude sa svojim sinom.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bojana promenila bravu na vratima, Stojković podneo tužbu!

Stojković slavio novi rođendan!

Pomirili se Bojana i Vladimir Stojković!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Stojkovići na planini spasavaju brak!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump