Vlada i Marina u vezi?

Nakon višegodišnjeg druženja, voditelj Vlada Stanojević i pevačica Marina Visković navodno su u vezi, prenosi „Svetov“ portal.

Simpatije između dvoje poznatih

postoje od Vladinog rođendana prošle godine, a proteklih meseci počeli su intenzivnije da se druže. Stanojevića svake srede možete videti na Marininim nastupima u jednom beogradskom klubu, gde najčešće ostaje do fajronta. Kako bismo proverili tu informaciju, kontaktirali smo sa mladom pevačicom, koja nam je potvrdila bliskost sa voditeljem, ali je demantovala da se radi o emotivnoj vezi.

– Istina je da me za Vladu vezuje višegodišnje divno prijateljstvo i mnogo ga volim. Družimo se i dosta vremena provodimo zajedno, ali samo kao drugari. Znam da je ljudima teško da poveruju da muškarac i žena mogu biti samo dobri prijatelji, ali u našem slučaju je zaista tako. Bar za sada. Ako se desi nešto više, bićete blagovremeno obavešteni – zagonetno nam je rekla Marina.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada: Nataša i ja smo u vezi!

Smuvali se bivši farmeri Vlada i Mirjana!

Vlada smuvao zvezdu „Granda“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vlada i Marina u vezi?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump