Žiri u emisiji „Ja imam talenat“ ignorisao Sekinog dvojnika!

Da pevačica Seka Aleksić ima veliki broj fanova najbolje govori podatak da je jedan od njenih obožavalaca rešio da gradi karijeru tako što će je imitirati.

Naime, Jovan

Todosovski prijavio se za emisiju „Ja imam talenat“ i obučen kao Seka Alkesić đuskao i pevao baš kao poznata pevačica, međutim, to se Ivanu Tasovcu, Mini Lazerević i Aleksandru Miliću Miliju nije baš svidelo i zato nisu želeli ni da komentarišu. Ali, iako nije prošao u sledeći krug, Jovan je dobio podršku Aleksićeve preko „fejsbuka“.

– Jovan Todosovski je fenomenalan… Igra bolje od većine javnih ličnosti, pa i mene… Meša, uvija se, trese, auuu, svaka mu čast… On je skinuo svaki moj pokret identično… Nemam reči… Šteta što pojedinci ne razumeju njegov talenat. Jovane, samo napred! – napisala je pevačica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka kupila stan u Beču!

Ceca i Seka zajedno u novogodišnjoj emisiji!

Džetseterska gala žurka u „Riču“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Žiri u emisiji „Ja imam talenat“ ignorisao Sekinog dvojnika!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump