Aca Lukas iskulirao Ševketa!

Iako je Aca Lukas pomno pratio tursku seriju „Kad lišće pada“ i omiljeni lik mu je Ševket.

Po kome je i dobio drugi nadimak, juče na beogradskom aerodromu „Nikola

Tesla“ folk zvezda nije želela da sačeka i upozna svog junaka.

 

Naime, Hasan Hušekčetinj poznatiji kao Ševket, Fikret (Benu Jildirlmar), Lejla (Gokče Bahadir), Oguz (Tolga Korel) i Dževrije (Gulen Jokter) juče oko 14 časova sleteli su iz Istanbula u Beograd, a samo neki minut pre njih iz Ciriha je stigao folk pevač. Iako su svi očekivali da će Lukas sačekati omiljenog glumca i iskoristiti priliku da se upozna s njim, to se nije dogodilo, već je Vuksanović u žurbi prošao pored novinara ne želeći ni da izjavi bilo šta. Kada smo ga pozvali i upitali zašto je iskulirao Ševketa, kratko nam je rekao razlog zbog kog je žurio kući.

– Bio sam gladan! – rekao je za naš list Vuksanović.

Za razliku od Ace, brojni fanovi koji prate seriju dočekali su glumce kojima su tražili autograme i s kojima su se fotografisali. Najveću zabunu uneo je popularni Oguz, koji je promenio imidž, pa ga je malo ko i prepoznao, jer on u seriji ima kratku kosu i brkove, a u Beogradu se pojavio s dugom kosom, bradom i sa naočarima za sunce.

Dobro raspoloženi Turci, nakon kratkog ćaskanja sa publikom iz Srbije, uputili su se ka hotelu u Novom Beogradu u kom su odseli. Tu su se kratko zadržali da bi potom otišli na ručak u restoran „Kalemegdanska terasa“, a zatim uživali uz rakiju, domaće vino, a na jelovniku su se našli čorba, bele vešalice, ajvar, kajmak, sir i pršuta.

Odatle su se uputili u studio Televizije „Prva“, u kom su im domaćice specijalne emisije bile voditeljke Ivana Zarić i Danijela Jankov, s kojima su glumci odgledali poslednju epizodu serije. Njima se u studiju pridružila i popularna Nedžla (Fahrije Evcen), koja je stigla kasnijim letom. U studiju poznate televizije gostovale su i srpske pevačice Snežana Savić i Goca Tržan. Nakon završne scene „Kad lišće pada“, ekipu serije domaćini su upoznali s noćnim životom Beograda, pa su do ranih jutanjih sati uživali u klubu „Mr. Stefan Braun“.

Povratak popularnih junaka serije u Tursku zakazan je za danas po podne.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas na prašku!

Aca Lukas ismevao Karleušu!

Aca Lukas izašao iz bolnice


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Aca Lukas iskulirao Ševketa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump