Ajvar su „proždrnuli“!

Da put preko stomaka ne vodi uvek do srca, već možda i do nekog inostranog hita, pokazala nam je Indira Radić.

Koju smo zatekli na večeri sa poznatim francuskim

producentom Gastonom Berakom!

 

Papraco našeg lista uslikao je folk zvezdu u jednom etno-restoranu sa čovekom odgovornim za pesmu „Marija“, koja je folkerki i njenom kolegi Stanku Marinkoviću otvorila vrata inostrane karijere! Kako „Alo!“ saznaje, Francuz je doputovao u Beograd kako bi se sa srpskom pevačicom dogovorio o pojedinostima vezanim za plasiranje „Marije“ na svetsko tržište. Naravno, ovom susretu prisusvovao je i Stanko, talentovani muzičar koga je saradnja sa Indirom vinula u zvezde.

Iako je delovalo da je povod njihovog okupljenja čisto zadovoljstvo, Indira, Stanko i Gaston su večeru iskoristili kako bi završili jedan važan deo posla, a posle sve to zalili rakijom i degustirali domaće specijalitete. Tako se na njihovom stolu, uz sve ostalo, našla i činija domaćeg ajvara, koji se toliko dopao gostu iz Francuske da se odmah raspitao na koji način može da naruči teglicu za sebe.

Nakon što su, što bi rekla Indira, „proždrnuli“ svu klopu, ostali su da uživaju u muzici do ranih jutarnjih sati!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Indira: Proždrnula sam Pariz!

Indira: Proždrnula sam ceo svet!

Indira proždrnula Sašu Popovića!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ajvar su „proždrnuli“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump