Alki nestala skupocena krema!

Hrvatska pevačaica i učesnica u rijalitiju „Parovi“ Alka Vuica je napravila scenu jer joj je nestala skupocena krema koju je, kako je rekla. Dobila iz Švajcarske.

Cela drama je počela

kada je krenula u kupatilo i shvatila da joj je kozmetika nestala, tada je Alka digla buku, pa je prvo napala učesnike i zapretila da joj se odmah vrati krema, a zatim je u svoju bubicu počela da doziva i režiju. Produkcija joj je rekla da to nije njihov zadatak i da će na snimku videti ko je uzeo njenu skupocenu kozmetiku. Kada se primirila, izašla je u dvorište i Stevanu rekla da su joj svi dosadni u kući.

– Što ne ubace nekog interesantnog kao ja? Ovde moram sama sebe da zabavljam. Ovi mladi su dosadni. Tako mladi, a tako dosadni – izjavila je pevačica, na šta je frizer samo slegao ramenima.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ukućani ne žele Alku i Ivicu u vili!

Este Lauder kraljica parfema i krema

Alka Vuica i Ila u Parovima?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Alki nestala skupocena krema!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump