Ana: Preporodio me je odmor s dečkom!

Popularna pevačica Ana Nikolić vratila se s tronedeljnog putovanja po Maleziji, ali ne u Beograd.

Kako je očekivano, već u Crnu Goru, gde poslednjih meseci živi kod svog verenika

Dragana. Ana nam je otkrila sve detalje putovanja tokom kojeg je uživala sa svojim partnerom i bukvalno se preporodila.

 

– Ovo putovanje bilo je nezaboravno i veoma mi je teško pao povratak. Sada sam se pošteno odmorila i moram da se vratim ranije ugovorenim koncertnim aktivnostima, ali i polako da počnem s prikupljanjem i odabirom pesama za novi album – rekla je Ana.

– Dragan i ja smo ovo putovanje planirali punih šest meseci, a ono što je zanimljivo jeste da smo se u svakom gradu zadržavali po nekoliko dana, a zatim nastavljali putovanje u potrazi za novim avanturama i upoznavanjem tamošnjih znamenitosti. Kuala Lumpur me je najviše fascinirao, prevashodno predivnim mentalitetom ljudi, a i tamošnja klima i vlažnost vazduha mi savršeno odgovaraju, bukvalno do te mere da bih se mogla preseliti tamo – priča pevačica o svojim utiscima i kaže da ovo putovanje, za razliku od prethodnih, nije uključivalo šoping, već pravi duhovni preporod.

– Bioritam mi se sasvim promeno, svaku noć bih bila u dubokom snu već oko ponoći a budila sam se već u pet ujutru i na terasi uz knjigu posmatrala svitanje. Zaista, tek kada se nađemo na nekom tako mirnom i spokojnom mestu spoznamo koliko zapravo živimo u ludom, brzom i stresnom vremenu. Pronašla sam svoj mir. Takođe, svakog jutra sam trčala, dosta plivala i zdravo sam se hranila, tako da je ovo putovanje bilo pravi preporod za mene – završava Nikolićeva. Sada joj još preostaje da izda nove pesme, ali i da stane na ludi kamen, što će se, sudeći po činjenicama, uskoro desiti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Bebić oformila bend sa dečkom!

Ana vodi računa o zdravlju!

Ana posuta belim prahom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana: Preporodio me je odmor s dečkom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump