Anabela se pomirila sa Sašom!

Anabela Bukva, koja tvrdi da uživa u samoći, prošle nedelje viđena je na zimovanju sa bivšim dečkom, biznismenom Sašom Nedeljkovićem!

Naime, kako tvrdi izvor

koji je upućen u priču, pevačica je sa “bivšim” neko vreme uživala na snegu, a zatim su zajedno otišli na ručak.

 

– Ne znam iz kog razloga kriju da su opet zajedno?! Bili su na Kopaoniku i mogu vam reći da su delovali srećno i zaljubljeno. Prvo su uživali na snegu, skijali se i sankali, a kada im je postalo hladno, otišli su u restoran na ručak. Iz restorana su izašli držeći se sa ruke. Zaista nisam siguran da li su im i deca bila na Kopu, s obzirom na to da sam samo njih video. Čuo sam da su uveče bili u jednoj poznatoj kafani na Kopaoniku, i to sa zajedničkim prijateljima, pred kojima nisu sakrivali emocije – rekao je za naš list izvor koji se našao na licu mesta.

Kako bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo bivšu gospođu Đogani da nam prokomentariše svoj emotivni status.

– Nemam komentar! – bilo je sve što je rekla Anabela.

Par je bio u vezi sedam meseci, za to vreme plasirana je i priča da je šarmantna Bosanka bila u drugom stanju i da je izgubila bebu, te da je to jedan od glavnih razloga zbog čega su golupčići raskinuli. Imali su Bukva i Nedeljković dosta prepreka, uključujući i udaljenost, s obzirom na to da biznismen radi i živi u Moskvi.

Očigledno je da su sve probleme ostavili u prošlosti, da su okrenuli novi list i svojoj ljubavi dali novu šansu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela o raskidu sa Mladenom!

Anabela Bukva trudna!

Raskinuli Anabela i Mladen!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Anabela se pomirila sa Sašom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump