Andrej ugostio majku i baku!

Australijski androgeni maneken srpskog porekla Andrej Pejić (20) ugostio je u Melburnu majku i baku!

U vreme kada je Srbija okovana snegom, Andrej sa

članovima najbliže porodice uživa u toplom australijskom letu. Ovog čuvenog manekena, koji je zbog ženstvenog izgleda osvojio srca modnih kreatora za dame, paparaci su ulovili dok je sa majkom Jadrankom i bakom Danicom išao u šoping u „Broudmidous“ tržni centar u Melburnu, kao i tokom šetnje Kvins parkom.

Andrej je rođen 28. avgusta 1991. u Tuzli. Majka mu je Srpkinja, a otac Hrvat, ali su razvedeni. Ima starijeg brata Igora. Kada je počeo rat, porodica se doselila u Srbiju, a potom su emigrirali u Australiju. Andrej često dolazi u Beograd, a u selu Vojska kod Svilajnca živi njegova baka Danica.

Nedavno je Pejić uzburkao modnu scenu izjavom da bi, ukolio bi mu iz „Viktorijas sikrita“ ponudili ugovor, bez razmišljanja stavio silikonske grudi i promenio pol, a čak je ponudio i čuvenom Hjuu Hefneru da se slika za „Plejboj“.

Magazin „FHM“ svrstao ga je na 98. mesto među 100 najseksepilnijih žena na svetu, a po sajtu „models.com“ na 18. je među muškim top modelima.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Andrej bi da postane žena!

Andrej u sendviču!

Andrej kao Ejmi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Andrej ugostio majku i baku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump