Bijonse i Džej Zi navijači!

To što je 7. januara rodila devojčicu Blu Iv Karter ne sprečava planetarnu pop zvezdu Bijonse da aktivno učestvuje u društvenom životu Njujorka!

Nakon što se

nedavno pojavila u „Karnegi holu“ na jednom dobrotvornom koncertu, na kojem je nastupio njen suprug Džej Zi, pevačica je viđena na košarkaškoj utakmici, gde je strasno navijala za Nikse. Pažnju svih prisutnih okupirala je upravo Bijonse, koja posle samo mesec i po nakon porođaja izgleda odlično.

Inače, kako pišu svetski tabloidi, ona i Džej Zi su angažovali čak šest dadilja da brinu o njihovoj jedinici. Dadilje maloj Blu Ivi menjaju pelene na svaki sat, a ponosni tata je ćerkici već kupio dijamantske minđuše i narukvicu od platine. Kako bi njihova devojčica bila unikatna u svakom smislu, supružnici su zaštitili njeno ime u agenciji za patente, tako da niko drugi neće moći da svoje dete nazove tim imenom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bijonse vratila liniju!

Bijonse već traži školu za ćerku?!

Upoznajte Ajvi, ćerku Bijonse i Džej Zija


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bijonse i Džej Zi navijači!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump