Bijonse vratila liniju!

Ponovo je seksi i zavodljiva! Pevačica Bijonse (30) pojavila se prvi put u javnosti posle porođaja!

Ona se pojavila u “Karnegi holu” na jednom dobrotvornom koncertu, na kojem je

nastupio njen suprug Džej Zi.

 

Na sebi je imala crvenu usku haljinu koju je dizajnirala Alis Temperli, a koja je istakla njene bujne obline. Haljinu je upotpunila nakitom „Ofira&Lorraine schwarz” i zlatnom torbicom koju je dizanirao Aleksandar Mekvin, poznati britanski kreator, koji je preminuo pre dve godine. Na nogama je nosila cipele “Christian Louboutin” sa šljokicama. Frizura joj je bila ravna i kosa joj je padala preko ramena. Podsećamo, Bijonse se porodila 7. januara na Menhetnu i dobila je devojčicu Blu Iv Karter.

Bijonse je bila bezbriža tokom koncerta jer, kako prenose mediji u SAD, ona i Džej Zi su angažovali čak šest dadilja da brinu o njihovoj jedinici. Dadilje devojčici menjaju pelene na svaki sat, a ponosni tata je ćerkici već kupio dijamantske minđuše i narukvicu od platine.

„Bijonse ne želi ništa da prepusti slučaju kada je reč o njenom prvom detetu. Želi da bude potpuno sigurna da njena ćerka ima najbolju moguću negu. Čak i njena flašica ima ružičaste safire”, rekao je anonimni izvor blizak paru za tabloid „In Touch Weekly“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bijonse već traži školu za ćerku?!

Šakil O Nil kao Bijonse! /video/

Bijonse i Džej Zi navijači!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bijonse vratila liniju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump