Braja nazvao Bubamaru prasetom?!

Premda nije bio siguran da li se na „tviteru“ dopisuje sa pravom ili lažnom Darom Bubamarom.

Dragan Brajović Braja osuo je paljbu po pevačici i rekao sve ono što mu je na

duši!

 

Naime, osoba koja je otvorila profil pod imenom Dara zvrk napisala je kompozitoru nekoliko poruka, koje su ga očigledno isprovocirale da kaže svoje mišljenje, bez obzira na to ko je iza slike koja se tu nalazi.

„Jao, čoveče, pusti me više na miru! Evo, pošalji mi neku pesmu po Kopcu, možda se smilujem i snimim neki tvoj poluhit“, napisano je Brajoviću sa profila koji je navodno pevačicin, na šta ga je njegova prijateljica i saradnica Seka Aleksić upozorila da se radi o lažnom profilu, međutim, kompozitor nije mario za to.

„Ma boli me k**** za to, ko da jeste. Stari računi. Trebalo je odavno da prasetu pokažem svinjac! Lažnjaku hvala!“, napisao je Braja i dodao:

„Prvo da joj nabavimo knjigu ‚Guliverova putovanja‘, koju joj je moj kum Buda preporučio, a skraćena nikad pročitala. Ko god da si, pozdravi seljače, jer od sutra neće pevati ništa sa mojim potpisom. Skraćena na primer peva na nastupima 80 odsto mojih pesama, da ih joj zabranim, što mogu, šta bi pevala“, dodao je bivši Bubamarin saradnik, a kada smo ga pozvali da nam objasni zašto je ovo napisao, on nam je putem SMS-a odgovorio:

„Nikog nisam pomenuo imenom, šta ste onda videli?“

Kada smo mu objasnili da je spomenuo kuma Budu, koji je bio Darin menadžer, i da se sa Sekom Aleksić dopisivao spomenuvši da ga nije briga da li je lažan profil, Braja više nije odgovarao na poruke. Dara do zaključenja ovog broja nije bila dostupna za komentar.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Olja Karleuša: Braja mi nije napisao hit!

Braja: Seka je prodala više ulaznica od Jelene

Braja: Saša Popović stvara lažne zvezde!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Braja nazvao Bubamaru prasetom?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump