Brena i Keba sami se šminkaju!

Besprekoran izgled je za javne ličnosti imperativ, naročito na sceni, pa su šminkeri vazda bili njihovi najbolji drugari.

No, kada dođe stani-pani, naše pevačice – i naravno Keba!

– umeju i same da se doteraju, što je zabeležio naš paparaco.

 

Tako je Lepa Brena uz ćaskanje sa koleginicama uzela ogledalce i kreon u svoje ruke i počela sa sređivanjem. Pored nje, u šminkanju je vredna bila i Indira Radić, koja je našeg fotoreportera „proždrnula“ pogledom kada je ugledala da je slika dok popravlja sjaj na usnama!

„Sanja, ne smeš ovo, Sanja, ne smeš ono…“, pevušila je Sanja Đorđević dok je nanosila rumenilo na obraze. Kao što možemo da primetimo, to nije lak posao i malo ko ume da namesti izraz lica kako treba za pravilno nanošenje rumenila.

Koga bi drugog naš paparaco ulovio s ogledalcetom nego Kebu! Već smo navikli da Dragan Kojić bez ogledala ne ide nikuda. U njegovom slučaju, ne može da se dogodi da zaboravi na najvažniji detalj koji poseduje u torbici, džepu, automobilu. Najveće oduševljenje nastaje kada pevač ugleda veelikooo ogledalo u nekoj prostoriji ili studiju!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena i Boba se zategli

Brena proslavila snajki rođendan!

Ceca, Brena i Čola za decu Srbije!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brena i Keba sami se šminkaju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump