Brushalter steže ko malter!

Nekada su žene vešto skrivale svoje prsluče, a na mladim devojkama je bilo nepristojno videti ga, čak i ako se samo nazire!

Međutim, danas se naše poznate i manje

poznate dame ne libe da ispod svojih raskošnih toaleta pokažu malo i veša!

 

Tako je Viki Miljković jednom prilikom na sebe odenula čakšir gaćerone i crni grudnjak, a preko toga crnu čipku, pa tako izašla na scenu! Za razliku od nje, koja je namenski pokazala šta nosi ispod odeće, njena koleginica Romana Panić uglavnom muku muči sa brusevima. Ona pokušava da ih sakrije, ali avaj – ovaj komad se uvek nekako pojavi ispod njenih kostima! Folk legenda Vesna Zmijanac preferira crne brushaltere i uvek ih lepo iskombinuje sa ostatkom garderobe, u šta smo se uverili na jednom snimanju, dok Seka Aleksić pribegava da od crnog prslučeta napravi glamur! Tako je već prepoznatljiva njena kombinacija suknje, brusa i čipke preko! Na svu sreću, raskalašna Seka i ima šta da isturi! Njena ljuta rivalka Jelena Karleuša imala je takođe iskustva sa ovom pojavom, pa je svoju „šanel“ ogrlicu upotpunila crnim brusom ispod svetle haljine!

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca: Ko kaže da je JK uopšte pevačica?!

Koji ste tip udavače?

Seka i njen novi dečko uradili iste tetovaže!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brushalter steže ko malter!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump