Ceca odnela 20 ruža Arkanu!

Odmah nakon skidanja „nanogvice“, čime je odslužila osmomesečnu kaznu kućnog zatvora.

Popularna folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović posetila je grob svog

pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana i tamo ostavila buket od 20 crvenih ruža.

 

Samo nekoliko sati nakon što je ponovo mogla slobodno da se kreće, Ceca se sa sestrom Lidijom i obezbeđenjem uputila ka Novom groblju. Čim je stigla na pomenutu destinaciju, folk zvezda je ušla u cvećaru, gde je za svog pokojnog muža kupila 20 crvenih ruža i sveće, a onda se uputila ka spomeniku, što je zabeležila jedino ekipa emisije „Paparaco lov“.

Pevačica, koja je vidno smršala, na groblju se zadržala nekih desetak minuta, taman toliko da sveće dogore. Nije pustila suzu, i u dolasku i u odlasku celivala je spomenik, a crvene ruže položila je baš na nadgrobnu ploču. Nakon što su sveće dogorele, pevačica se sa sestrom uputila ka kući.

Kada su krenuli nazad u vilu u kojoj je Ražnatovićeva provela osam meseci, jasno se videlo da njen vozač poštuje sve propise koji važe u saobraćaju, kao i to da pevačica vezuje pojas, što će reći da pazi da ne prekrši još neki zakon.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomen Arkanu bez Cece!

Ceca dobila od nepoznatog obožavatelja 1001 ružu!

JK: Ceca je rekla da sam ružna! /video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca odnela 20 ruža Arkanu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump