Đuričko opet u javnosti!

Otkako je film Anđeline Džoli „U zemlji krvi i meda“ naišao na velike osude u srpskoj javnosti, popularni glumac Nikola Đuričko.

Koji glumi jednu od

rola u ovom ostvarenju, nije primećen u javnosti sve do četvrtka uveče, kada se pojavio, ali ne na beogradskoj premijeri kontroverznog ostvarenja holivudske zvezde, već na promociji novog BMW automobila serije 3.

 

No, uprkos tome što je posle dužeg vremena bio prisutan na javnom događaju, Đuričko nije bio preterano raspoložen da priča o svom angažmanu, već je na sva pitanja novinara o filmu Džolijeve odgovarao da nema komentar. Tako smo ostali uskraćeni i za odgovor da li je on taj koji dobija pretnje o kojima je pričala njegova koleginica Bojana Maljević.

Inače, promocija novog vozila okupila je veliki broj poznatih, među kojima su se osim Đurička pojavili i Miloš Biković, Nina Janković, voditelji Aleksandar Stojanović, Jovana Joksimović, Danijela Pantić, Danijela Jankov, Vesna Dedić, zatim Veselin Jevrosimović, Branko Radujko, Ivana Veselinović i mnogi drugi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina i Đuričko se družili u Sarajevu!

Đuričko uhvaćen u laži!

Đuričko u galopu


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Đuričko opet u javnosti!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump