Goca oterala dečka sa promocije!

Hoće da se slika s dečkom, pa neće da se slika s dečkom, Goca Tržan nikako ovih dana da se dogovori sama sa sobom.

Naime, pevačica je u celoj toj zbrci i po

najvećoj mećavi u Beogradu okupila prijatelje u jednom klubu kako bi predstavila novi spot za pesmu „Strašilo“, a kada su novinari spopali njenog mladog izabranika koji se u jednom trenutku pojavio u prostoriji, ona ga je udaljila s promocije.

Sa malim zakašnjenjem, u subotu uveče održana je promocija Gocinog novog spota, na koju su sa zakašnjenjem došli i članovi njenog benda, među kojima i njen dečko, bubnjar Radomir – Raša Novaković, na kojeg su svi novinari i fotoreporteri odmah usmerili pažnju. Euforiju oko mladog bubnjara prekinula je upravo Goca, koja je članove svog benda udaljila iz prostorije, a potom predstavila spot u kom se strasno ljubi sa manekenom.

– Zamoliću članove mog benda da se popnu na drugi sprat lokala – zapovedničkim tonom je rekla Goca mladićima koje su snimale sve kamere u prostoriji i svi osim njenog mlađanog dečka su se uputili ka stepenicama, a Tržanova je potom pogledala u njega i izdala novo naređenje.

– I ti, i ti! – rekla je pevačica držeći mikrofon u ruci da je Raša bolje čuje. Tako su mnogi fotoreporteri ostali bez fotografije njenog dečka na ovom događaju i Tržanova je odbila da se slika s izabranikom uz obrazloženje da ne želi da promoviše svoju vezu, a jedino što je prokomentarisala jeste poljubac sa zgodnim manekenom u spotu:

– Spot je tako napravljen da je poljubac bio neophodan, sve drugo bi bilo lažno, ovako deluje stvarno – objasnila je pevačica u čijoj ekranizaciji pesme, čiji je reditelj Andreja Damjanović, nema strašila iako se pesma tako zove, a za „Alo!“ je otkrila da će objaviti još jedan singl pod nazivom „21 gram“ koliko teži svačija duša.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan izmislila novog dečka?

Goca se ljubi s novim dečkom!

Goca Tržan živi sa dečkom?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Goca oterala dečka sa promocije!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump