Internet rat Cece i JK!

Najveće estradno rivalstvo aktivno je i na minus 15!

Čim je Svetlana Ražnatović otvorila nalog na „tviteru“ i počela da se dopisuje sa prijateljima i

fanovima, Jelena Karleuša sačekala ju je na prvoj krivini – slovnoj greški!

 

Naime, na konstataciju jedne svoje virtuelne prijateljice da nije bila jedan dan na društvenoj mreži, pa je propustila Cecine prve tvitove, pevačica joj je odgovorila:

– Ništa što se ne može nadohnaditi – napisala je folk zvezda, što je njena ljuta rivalka dočekala na nož, i to na „fejsbuku“:

– U Žitorađi se sve piše sa H – likovala je Jelena Karleuša nad slovnom greškom Ražnatovićeve. Premda je nije imenovala, jasno je na koga je mislila, s obzirom na to da je status na „fejsbuku“ postavila ubrzo posle Cecinog tvita.

Očekivano, folk pevačica nije odgovorila na ovu Karleušinu opasku, ali je zato obrisala svoj komentar. Inače, već prvi komentar po pokretanju naloga Svetlane Ražnatović na „tviteru“ izazvao je Jelenu Karleušu. Naime, Ceca je iskoristila priliku da se pohvali kako na „fejsbuku“ već ima 400.000 fanova.

– Na „fejsbuk“ strani je danas oboren novi rekord – 400.000 članova. Hvala vam svima. Divni ste – prvi je tvit Svetlane Cece Ražnatović, a onda se na svom profilu oglasila pop diva.

– Kakvom brzinom raste broj foloversa, sabskrajbsa i fanova. To znači samo jedno – vojska se sprema za borbenu poziciju! Album na horizontu! – napisala je JK. A da se redovi zaista grupišu, pokazalo je i to što je obema tokom jučerašnjeg dana počeo da raste broj ljudi koji ih prate, pa je tako Ceca za samo 24 sata skupila više od 2.000 sledbenika, dok je JK, koja je doduše duže od rivalke aktivna na socijalnoj mreži, juče izbila na brojku od više od 8.000 „pretplaćenih“.

Inače, postojale su sumnje da se na „tviteru“ zaista oglasila Ceca, ali su je odagnali ne samo postovi poznatih već i potvrda koju smo dobili od osoba bliskih pevačici. U svakom slučaju, počeo je novi rat između Cece i Jece – u virtuelnom prostoru! Što ne znači da će ono što se tamo bude dešavalo manje da ih boli.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prehlada sprečila susret Cece i Jece!!!

Ceca će da tuži JK za 10 miliona?!!!

Slika Cece „Ikone“ preplavila internet


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Internet rat Cece i JK!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump