Ivan Ivanović ponovo vređa!

Voditelj Ivan Ivanović ponovo je preterao!

Nekada jedno od najomiljenijih tv lica polako postaje najomraženiaj ličnost u Srbiji i to sve zahvaljujući svom dugačkom jeziku.

Hajde na stranu što vređa javne ličnosti u svojoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, nego je ovoga puta uvredio i sve one ljude koji nemaju očeve. On je na svom nalogu na „Tviteru“ stavio sledeći tvit:

– Ko nema tatu da ga odveze pijanog kući, nek jede govna.

Kada su ostali tviteraši burno reagovali na ovo njegovo baljezganje, Ivanović je pokušao da se izvadi i izvinio se svima koje je povredio:

– Ovo jutros je bila interna fora, koja je trebalo da završi na SMS, ali sam cirke pomešao ikonice. Izvinjavam se svima koje sam uvredio.

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša: Ivan Ivanović mi postaje simpa!

Ivanović vređa rad Lepe Lukić!

Ognjen: Ivan Ivanović je prase!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Ivan Ivanović ponovo vređa!”

  • Marina
    7 marta, 2012, 18:52

    Kreten.kakva kretenska izjava.U srboji je obavljeno  istrazivanje dokazano je da svaki treci otac nije otac svog deteta a nezna da nije.Bolje nek se zamisli nad tim

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump