JK: Bog me j***o!

Ne boji se boga! Posle okršaja sa Cecom Ražnatović, Jelena Karleuša se na društvenoj mreži „tviter“ pozabavila vernicima:

– God f****d me, that‘s how hot I am – glasi

Karleušin tvit, koji znači: “Bog me je j***o, toliko sam vrela (dobra)”!

Nakon te rečenice, neistomišljenici su je napali, pa je JK ušla u pravi verski rat protiv njih!

– Smatram da religija ništa dobro nije donela čovečanstvu. Samo nas je podelila. Dok to ljudi shvate, neće više ni biti bitno – napisala je JK, da bi se potom osvrnula na lažne vernike.

– Ti lažni vernici uvek imaju najgori ukus i najviše razloga da kleče u ispovedaonici – odgovorila je Karleuša svom obožavaocu koji smatra da je vera danas uglavnom „moda i trend“. Ona se suprotstavila izazivaču koji ju je prozvao da se venčala u crkvi (sa Bojanom Karićem), a da sada napada religiju.

– Gde si ti video da ja hulim na pravoslavlje? Svaki pop vozi bolja kola od mene. Ne bih te više vaspitavala. Poljubac! – napisala je Karleuša, koja smatra da joj oprost od boga ne treba.

– To znači da sam napravila mnoge greške, ali to ne znači da na njima nisam naučila. Ili još bolje, da mi treba oprost od boga – dodala je Jelena.

Među onima koji su osudili ovakav postupak je i verski analitičar Živica Tucić, koji je takve izjave kontroverzne zvezde nazvao svetogrđem.

– To je klasičan primer svetogrđa. Ne može se na takav način govoriti o bogu. Da li je neko lep ili nije, to je stvar lične procene, a bog ne gleda samo tu vrstu ljudske lepote i ona njemu nije važna. Ja se kao vernik osećam uvređeno zbog ove zaista neukusne izjave. Ovako nešto bi u Evropi i civilizovanom svetu sigurno naišlo na osudu javnosti – izjavio je Tucić za „Alo!“, a sama JK je nešto kasnije, posle velikog broja osuda, objasnila šta je htela da kaže tvitom koji je izazvao polemiku.

– Kad jedni drugima kažemo: “Bog te j**o”, to je psovka, uzrečica. Kad sama sebi kažem isto, to je bogohuljenje? Nije me on j**o, on me sj**o! – otkrila je Jelena, koja se do kraja dana više nije oglašavala o toj temi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK peva o kriminalcima!

JK: Ni tri dana ne mogu bez njega!

JK: Prozivaju me propale javne ličnosti!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK: Bog me j***o!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump