JK: Ni tri dana ne mogu bez njega!

Neko usamljenost leči alkoholom, neko tabletama, a Jelena Karleuša slikanjem za „fejsbuk“ u negližeu.

I to dok je napolju minus 15 stepeni celzijusa!

Pop diva, poznata po iznenađenjima koja neprestano priređuje publici, ovoga puta je nadmašila samu sebe – dok joj je suprug, fudbaler Duško Tošić, na pripremama sa Crvenom zvezdom u Turskoj, pevačica samuje, a čežnju za dragim iskazuje veoma slikovito, i to na najpopularnijoj društvenoj mreži!

„Uf, dokle će ove pripreme Duškovog kluba da traju? Ne volim da spavam sama. Ali zato mislim na vas i šaljem vam poljubac i sličicu da vas ugreju u ovoj hladnoj noći. Laku noć“, napisala je svojim fanovima Karleuša i postavila jednu provokativnu fotku svog bujnog poprsja, zagrejavši maštu muškaraca na sibirskoj hladnoći.

„Pokrijte oči. Laku noć, lepo sanjajte“, napisala je Duškova verna ljuba Jeca na engleskom.

Da je čežnja za dragim i stanje narodski poznato kao „zagorelost“ nije prošlo ni sutradan, Jelena je dokazala stavivši još jedan komentar.

„Tri dana su prošla i već ne mogu bez njega“, napisala je JK, ne objasnivši šta je konkretno to bez čega ne može.

Ovaj mini-fotosešn je svakako bio namenjen Dušku, koji upravo trenira u turskom mestu Belek, a vrlo je verovatno da je on dobio i više od dve Jelenine izazovne fotke u provokativnom crnom korsetu. No, to nećemo saznati, a bilo izazovno manje ili više, jedno je jasno – Duško Tošić ne mora da brine, žena mu je sama kod kuće i niko je ne pipa, al’ je svi vide! A kako joj je oko srca i drugih vitalnih organa, samo ona zna!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK se fotkala bez šminke!

JK zabranjena na Pinku?!

JK za 8. mart dobila seks!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK: Ni tri dana ne mogu bez njega!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump