Karleuša i Ivanović zajedno na aerodromu!

Pop diva Jelana Karleuša i voditelj Ivan Ivanović trenutno su zakopali ratnu sekiru, i to putem društvene mreže „tviter“!

Naime, ljuti rivali slučajno su se sreli

na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, gde su putovali na različite destinacije, saznaje „Alo!“ iz dobroobaveštenog izvora.

 

Kada su spazili jedno drugo, na svega nekoliko metara razdaljine, odmah su se latili mobilnih telefona i počeli da obaveštavaju naciju o ovom sudbonosnom susretu putem „tvitera“!

Prvi u akciju krenuo je Ivanović sa vickastom opaskom: „I dan dobija novi obris, četiri stola od mene sedi JK! Šta je sledeće? Srušiće se avion?“ Nakon ovoga je dodao još i: „Hit! Sedim iza stuba i umirem od smeha kao u filmu!“

Međutim, ni diva nije sedela skrštenih ruku. Čim je na tviteru „upratila“ voditelja i videla šta piše, odmah je u svom prepoznatljivom stilu odgovorila:

„Ivan Ivanović počinje da me plaši, tako je i Mark Dejvid Četmen počeo. Zamislite mene kako se osvrćem u strahu… po aerodromu.“

Na tu duhovitu opasku je voditelj odgovorio:

„Ne brini, bezbedna si, čuvam ti leđa“, na šta je JK napisala: „Osećam ti dah… i ježim se!“

Iako su mnogi koji su se pratili prepiske na ovoj društvenoj mreži bili ubeđeni da će se ovi ljuti protivnici žešće isprozivati, to se nije dogodilo jer su tokom svog kratkotrajnog dopisivanja sve vreme slali jedno drugom smajliće.

I ko zna kako bi se sve ovo završilo da njihovu komunikaciju nike prekinuo glas sa razglasa koji je pevačicu opomenuo da je vreme ukrcavanja počelo. Na „mestu zločina“ ostao je sam Ivanović, koji je čekao let za London i smišljao kako će u sledećoj emisiji na ovu temu napraviti neki štos.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivanović: Karleuša liči na voštanu figuru!

Karleuša: Ivan Ivanović mi postaje simpa!

Ivanović ponovo opleo po Karleuši!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Karleuša i Ivanović zajedno na aerodromu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump