Nata higijeničarka!

Iako je Sergeja Trifunovića „nahranila“ kada je krajem pretprošle godine napravio neslanu šalu na račun njene pesme „Čistija“.

Nataša Bekvalac

dokazala je da i te kako vodi računa o higijeni!

 

Naime, „Alo!“ je uslikao pop pevačicu u trenutku kada je izlazila iz svog stana u Novom Sadu, a društvo joj je pravila njena kuca Jaca.

Da vodi računa o tome da sve bude kristalno čisto i da joj je higijena na prvom mestu, pokazala je tako što je pred ulazak u svoj automobil magičnom krpom očistila šape svoje mezimice! Kada je videla da su blato i sneg nagomilani ispred njenog BMW-a, Bekvalčeva je uzela krpicu i lagano, nožicu po nožicu, detaljno obrisala Jacu. Pretpostavljamo da nije želela da uprlja sedište nakon Jacinog trčkaranja po blatu, ali je sigurno da je na prvom mestu razmišljala o onima koje vozi. Naime, Nata sada pored ćerke Hane čuva i Petru, ćerku svoje mlađe sestre Kristine Bekvalac, koja se takmiči u „Survivoru“, pa je zato odgovornost da sve bude čisto još veća.

Tek kada je bila sigurna u to da je njen maltezer kao biser, Bekvalčeva ga je stavila u svoj automobil i krenula. Kojim putem, ne znamo, ali sigurno je da će se uskoro doseliti u Beograd, što je i najavila.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mira Škorić: Ja sam bre bila higijeničarka u kući VB!

Nataša sama svoj majstor!

Nataša strahuje za svoju bezbednost!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nata higijeničarka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump